Неопходна е поголема поддршка и промоција на доењето во Македонија

Пишува: Јасна Апостолски-Николов дипл.мед.сестра, IBCLC-Меѓународен сертифициран консултант за доење, сертифициран едукатор за психофизичка подготовка на трудници Донацијата за програми за …