Видеоинсталации на полскиот уметник Артур Жмијевски во МСУ

Изложбата „Демократии/Реализам“ на реномираниот полски уметник Артур Жмијевски, еден од најзначајните европски уметници од неговата генерација, ќе биде отворена вечерва …