Промоција на „Вистинита но не многу веројатна историја…“ и три антологиски романи во ново руво на Влада Урошевиќ

Најновиот роман „Вистинита но не многу веројатна историја за семејството Пустополски за куќата покрај Вардар и за четирите прстени“ од …