Деветмина уметници во „Артекологија“ за „демоните“ на секојдневието

Уметниците говорат за природата, екологијата, уништувањето, вирусите, дезориентираноста, екологијата/или ерозијата на духот и сите останати нуспојави „Артекологија“ е најновиот онлајн-проект …