На „Џифони“ младите се вмрежуваат, развиваат компетитивност, но и искрено си помагаат за да создадат подобри дела

Завршната вечер на 9. „Џифони Македонија“, што ќе биде пренесувана и на фејсбук-страницата на фестивалот, ќе се одржи вечерва во …

Умно да еволуираме

Уметност, наука, образование… Авантура која ја нарековме Умно.мк. Акронимот произлезе од областите кои сметаме дека треба да бидат начела, темел …