Византиски, македонски, грузиски напеви на православна духовна музика одекнааа од хорот „Менада“ во Охрид

Во духот на предвечерието на најголемиот христијански празник Воскресение Христово –Велигден, фестивалот „Охридско лето“ организираше концерт на православна хорска музика …