Ангела Маџирова сонува за бродвејски мјузикл, доби покана за рецитал во „Карнеги хол“ в година

Нејзин најголем успех на меѓународен натпревар годинава беше Интернационалниот вокален натпревар „American Protégé“, на кое ја освоила втората награда и …