Вистински лезет во Филхармонија со ѕвездата на вечерта, виолинистот Александар Иванов

Погодок во центарот беше насловот на синоќешниот концерт „Лезет“ на Филхармонијата која целата година ја одбележува со архаични наслови извлечени …