Улогата на уметникот во време на дигиталните медиуми: „Платно. Аугментативна реалност“

Кон изложбата „Платно, аугментативна реалност“ од Сандра Котевска, отворена во Културниот центар „Магаза“ во Битола  Пишува: Билјана Исијанин Улогата на …