„Бизнисот на задоволството“ на Цветановски во конкуренција за награда на фестивал во Хрватска

Филмот „Бизнисот на задоволството“ на режисерот Гоце Цветановски идниот месец ќе се натпреварува за наградата „Кристална шишарка – Хоризонти“ на …

„Бизнисот на задоволството“ на Гоце Цветановски награден на фестивал во Романија

Филмот „Бизнисот на задоволството“ на режисерот Гоце Цветановски ја доби специјалната филмска награда и статуетка за граѓански активизам на фестивалот …

„Бизнисот на задоволството“ на Цветановски најдобар интернационален филм на фестивал во Панама

Филмот „Бизнисот на задоволството“ на режисерот Гоце Цветановски ја освои наградата за најдобар меѓународен долгометражен филм на Меѓународниот филмски фестивал …