Ана Ѓокиќ, писателка: Децата треба да се чувствуваат добро, барем во светот на книгите

Новата сликовница „Мирко Немирко“ на писателката Ана Ѓокиќ и илустраторот Ване Костуранов деновиве беше промовирана онлајн „Мирко Немирко“ е приказна …