Кондовски, Унковски, Стефановски, Ќулавкова – инспирација за муралот „Азбука“ на млади уметници

Поттикнати од идејата за промоција на македонскиот литературен јазик, го создадовме муралот, кој визуелно ќе успее да ги обедини убавината …