НАЈЧИТАНИ ВО 2023: 8-годишната Ана од Гевгелија е најсреќна во светот на книгите: Лектирите се интересни, ама многу се кратки

Приказната за осумгодишната Ана Ружова од Гевгелија е еден од најчитаните тектови на Умно.мк во 2023 година. Ана е слатко …