Александра Кочоска-Дековиќ освои „Еми“ за епизода од „Ѕвездени патеки: Откритие“

Александра Кочоска-Дековиќ, продуцентка на визуелни ефекти на неколку американски хит-серии ја доби престижната награда „Еми“ на синоќешната свеченост во Лос …