Вистински лезет во Филхармонија со ѕвездата на вечерта, виолинистот Александар Иванов

Погодок во центарот беше насловот на синоќешниот концерт „Лезет“ на Филхармонијата која целата година ја одбележува со архаични наслови извлечени …

Концерт во чест на Ристо Аврамовски со Александар Иванов – нашиот студент по виолина на „Џулијард“

Оркестарот на Македонската филхармонија задутревечер (26 јануари) ќе го одржи концертот насловен „Лезет“ на кој како солист ќе настапи младиот …