„Грамофон“ го вброи „Варијации“ на Трпчески меѓу најдобрите солистички пијано албуми на годината

Големиот светски музички магазин, особено влијателен со своите рецензии, британски „Грамофон“ го вброи компакт-дискот „Варијации“ на македонскиот пијанист од светски …