Стендап на Софија Ристевска Петрушева во „Бруталиск“

Режисерката и комичарка Софија Ристевска Петрушева вечерва во 20 часот во „Бруталиск“ во Скопје ќе има свој стендап-настап во чест на празникот 8 Март. Во рамките на женската недела во „Бруталиск“, битолската режисерка шоу токму на празникот на жената ветува интересен настап со нејзините омилени теми – женско-машките односи, феминизмот, бракот, сексот и работата.

Влезници можат да се купат на drugastrana.mk.

Сподели