По успехот со „Налепница“, долгометражен филм за диџеј од јуручките села, интервју со Георги М. Унковски

Периодов сме во потрага по средства за мојот дебитантски долгометражен проект „Диџеј Ахмет“, кој ја раскажува приказната за едно момче …

Васил Зафирчев: Искрено се надевам на 6. сезона на „Преспав“. Имаме уште многу приказни за раскажување

Нема поголема сатисфакција за вербата, посветеноста и интензивната работа на сите нас кои сме вклучени во реализацијата на серијата – …