„Трчам, значи постојам“ – конкурс за најдобра песна во рамките на „Трка на поезијата“ во Струга

Меѓународната спортска манифестација „Трка на поезијата“ во организација на здружението „Спортски мостови“ од Струга распишa конкурс за најдобра необјавена творба …