Денови на македонските автори во книжарниците на „Антолог“

Од вчера, па до 22 јули секој ден во издавачкиот центар „Антолог“ е посветен на дела од македонски автори. За кои било две купени книги од наши автори (проза, поезија, литература за деца) третата ќе ја добиете бесплатно.
Целта на „Антолог“ е секој читател во својот список „книги за на одмор“ да вклучи и дела од македонски писатели.

Сподели