Рисимкин и Скопје танцовиот театар во март в година со премиера во славниот „Шајо“ во Париз

На покана на светски познатиот национален театар „Шајо“ од Париз, македонските танчери предводени од кореографката Рисима Рисимкин, во март, 2022 …