„Култура Бета“ одбележува 4. роденден со промоција на роман, 9. Поетска епизда и музика

Со претставување на романот „Ронлива“ и разговор со авторката Милена Сиљаноска, 9. Поетска епизода и свирка на „Кенопсија“, младинското здружение …