Тони Михајловски, Владимир Анастасов-Вац и Марина Колоска добитници на почесните награди на „Златна рамка“

Актерот Тони Михајловски, продуцентот Владимир Анастасов-Вац и Марина Колоска, филмскиот работник се добитници на почесните награди на 6. издание на …

„Иванов“ на МНТ собра најмногу награди, „Црна дупка“ на Струмички театар – најдобра претстава на „Чернодрински“

Наградите ќе им бидат врачени вечерва на свечена церемонија во Центарот за култура „Марко Цепенков“ во 19.30 часот, а во …