Саем на книги за деца, изложба на илустрации, работилници, средби со автори од 15 мај на „Литера“

Изложби, работилници, средби со автори, промоции на сликовници се дел од содржините што шестото издание на Меѓународниот фестивал за литература …

Промоција на книгата „Партиципациска уметност: парадигматски пресврт од објекти кон субјекти“ од Сузана Милевска

Во КСП „Центар-Јадро“ во Скопје утревечер во 19.30 часот ќе се одржи промоција на книгата „Партиципациска уметност: парадигматски пресврт од …