Полнет зајак, свинска плешка, вино од рози – рецепти за луксузни јадења на старите Римјани

Начини за готвење на полжави, тартуфи, секакви видови риби и морски полодови, сосови за фламинго, пудинзи и слатки… „Свари ја …