Кирил Спасески, Сашко Коцев, Бранко Петровски и Драган Бјелогрлиќ – лауреати на „Златна рамка“

Добитник на наградата филмски автор што ја доделува филмската манифестација „Златна рамка“ е сценографот Кирил Спасески, признанието филмски работник ќе …