Петрушевска и Џамбазов во ново шоу „Агенда 21“: Нешто многу сме згрешиле штом младите ја нарекуваат Македонија депонија

Актерите Весна Петрушевска и Игор Џамбазов се во нова мисија, овојпат како водители на еколошкото шоу „Агенда 21“ во продукција …