Куќички за птици ќе бидат поставени во ЗОО како дел од проект на Националната галерија

Проектот „Птици“ на Националната галерија, во соработка со Зоолошката градина Скопје и Машинскиот фкаултет отсек Индустриски дизајн ќе биде промовиран …