Два тима млади ќе ја претставуваат Македонија на глобалниот предизвик „Генерација без граници“

Два тима млади иноватори ќе ја претставуваат Македонија на глобалниот предизвик „Генерација без граници“. Тие беа избрани од петте кандидати …