Маестра Ѓурѓица Дашиќ, „Профундис“: Концертот под свеќи ќе биде извонредно искуство за нашите сетила

Илјадници свеќи ќе ја осветлат сцената на Македонската филхармонија на премиерното издание на првиот Candlelight – концерт под свеќи на …