Фестивалот „Војдан Чернодрински“ да е домот, архивата на современата театарска продукција кај нас

Чернодрински се врати дома во една драма на Стефановски, а Чернодрински е матицата на сите театарски уметници кај нас. Со … Продолжи со читање Фестивалот „Војдан Чернодрински“ да е домот, архивата на современата театарска продукција кај нас